Zorgteam

Op onze school wordt extra ondersteuning en begeleiding geboden door gespecialiseerde medewerkers zoals een logopediste, intern begeleider, gezinscoach, (motorisch) remedial teacher, fysiotherapeut, gedragsspecialist autisme en GZ-psycholoog.

Intern begeleider

De intern begeleider is medeverantwoordelijk voor de leerlingenzorg bij ons op school. Zij of zij spreekt met leerlingen, ouders en leraren over de zorg die het beste bij de leerling past. Bijvoorbeeld logopedie, fysiotherapie of hulp van een gedragsspecialist of remedial teacher. Ons zorgaanbod is altijd gericht op ondersteuning van het leerproces.

Gezinscoach

Een gezinscoach helpt ouders bij opvoed- en opgroeivragen. Soms is één gesprek genoeg. En soms is er langer hulpverlening nodig. De gezinscoach zit in onze Commissie voor de Begeleiding. De contactgegevens vind je achterin deze gids.

Schoolmaatschappelijk werker

Leerlingen en ouders en verzorgers kunnen met vragen of problemen altijd terecht bij onze schoolmaatschappelijk werker. Aarzel niet: wij vinden het alleen maar fijn en goed als je contact opneemt. De contactgegevens vind je achterin deze gids.

Therapie

Therapeutische activiteiten zijn afgestemd op het onderwijs. De therapeut komt de groep in voor observatie of om de leraar te adviseren. Soms wordt gymzaal buiten lesuren ingezet voor therapie na schooltijd.

Commissie voor de Begeleiding

Onze Commissie voor de Begeleiding beoordeelt of een leerling geholpen is met speciale zorg. Zo bekijkt de commissie bijvoorbeeld of een leerling therapie nodig heeft, en welke dan. We stemmen zorg en onderwijs dan steeds zo goed mogelijk op elkaar af.

Werken bij De Linde

Je bent welkom! Onze vacatures vind je via deze website en onze social media. Heeft het speciaal onderwijs jouw hart? Abonneer je op onze job alert en we houden je op de hoogte van nieuwe vacatures.

Vacatures bij De Onderwijsspecialisten