Praktisch

Hier vind je enkele belangrijke data zoals vakanties, feestdagen en studiedagen. Ook vind je hier informatie over praktische zaken op school. Aan het begin van het schooljaar ontvangen ouders een jaarplanning. Deze vind je ook op onze website. Goed om te weten!

Rooster en vakantie

Elke dag van 8.30 uur tot 14.30 uur geven we les. Ons vakantierooster en studiedagen hebben we voor je op een rij gezet.

Vakanties en schooltijden

Ziek melden

Is je kind ziek? Bel vóór 8.45 uur naar 0570 - 672179.

Als je kind op school ziek wordt, nemen we contact met je op voordat hij naar huis gaat.

Om zelf te regelen

We maken het iedereen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet verzorgen. Zoals werkschoenen en een verzekering. Regelen jullie dat zelf?

Om te regelen

Naar school

We zijn elke dag blij onze leerlingen weer te zien! Lees meer over vervoer naar school en wat er te doen als je kind even niet naar school kan. Of over wat we doen bij spijbelen.

Naar school

Op school

Onze school is een fijne en veilige omgeving voor leerlingen en medewerkers. Daar letten we op. En daarom houden we ons samen aan afspraken. Bijvoorbeeld over roken.

Op school

Schoolgids

Alle informatie op de website vind je ook terug in de schoolgids. Vraag op school gerust naar een exemplaar of download de schoolgids van onze website.

Schoolgids