NLDoet - VSO de Linde

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!
Wij als school hebben dit jaar ook meegedaan met de vrijwilligerswerk voor NLdoet.

 

Bloembollen poten.
Op vrijdag 15 maart stond Nederland in het teken van NL DOET. Overal in het land werd vrijwilligers werk gedaan. De koningin stond stallen uit te mesten terwijl Groep Hanze bloembollen aan het planten was. We hebben bij 2 buurtbewoners de tuin opgefleurd en in de speeltuin bij school bollen geplant. Nu wachten tot de zomer om de bloemen te kunnen zien bloeien.

 

Carwash
Tijdens de NL Doet week worden er veel activiteiten georganiseerd voor en met de buurt. Afgelopen donderdagmiddag stonden de leerlingen klaar om auto's te wassen. Zowel de buiten en binnenkant zijn gedaan! Het resultaat mag er zijn!!


Lunch Tamarinde
Wij hebben vandaag samen met de groepen Daventria en Brink een lunch mogen verzorgen voor Tamarinde. Dit in het thema NL Doet.

De leerlingen konden kiezen of ze wilden helpen en waar ze dan mee wilden helpen. De broodjes maken in de ochtend of de lunch verzorgen bij Tamarinde. Alle leerlingen hebben natuurlijk kunnen genieten van de lekkere broodjes. Het was geslaagd en de cliënten hebben genoten!

 

NLDOET