Leerlingen gestart op een mooie werkplek!

Leerlingen gestart op een mooie werkplek!

Op woensdag 23 september, hebben drie leerlingen afscheid genomen van het VSO. In dit geval zijn de leerlingen al voor de zomervakantie uitgestroomd naar een mooie werkplek. Ondanks de gepaste vorm i.v.m. alle coronaregels werden zij alle drie even in het zonnetje gezet en hebben kunnen genieten van hun laatste moment op onze school. Ze hebben het getuigschrift ontvangen en ook een foto op canvas als herinnering. 

Buse is uitgestroomd naar Kindcentrum Borgele, oftewel dus een collega binnen de Onderwijsspecialisten. Hier ondersteund ze in de klassen bij SO de Linde en de Borgloschool, helpt ze bij de kinderopvang van Partou en ondersteunt ze bij ODC ’t Lantaarntje.

Larissa is uitgestroomd naar Restaurant de Steerne van organisatie Dimence. In dit restaurant verzorgt ze de lunch en treedt ze op als gastvrouw.

K. is gestart bij Bakkerij Anadolu en de McDonalds. Bij beide plekken werkt ze zowel in de keuken bij de bereiding van gerechten als in het uitserveren van het eten en drinken in het restaurant.

 

Super trots zijn wij als school om onze leerlingen zo uit te mogen zwaaien.