Afscheid directeur en de afsluitende feestweek

Na een lange, onverwachte en gekke thuiswerkperiode en een periode van met subgroepjes op school werken, veel handen wassen (desinfecteren),  1,5 meter afstand en geen groepsdoorbrekende lessen is dan toch echt de laatste week aangebroken van dit schooljaar. 

In deze periode, op 1 juni, is ook Evelien Wichers Schreur officieel als directeur op het VSO gestopt. Evelien heeft een dynamische loopbaan gehad binnen vso De Linde. Begonnen in 2007 als docent beeldende vorming en algemene technieken. Al snel ging zij Henk Grooters ondersteunen bij zijn werk binnen de arbeidstoeleiding voor de leerlingen. Maar dat was nog niet genoeg, ze voerde ondersteunende taken uit voor het MT, was actief binnen MatchPOinD, zette leren op locatie plekken op. Sinds mei 2018 vervulde zij de plek als directeur van de school.

Evelien benutte met veel passie en plezier de mogelijkheden die zij zag om onze leerlingen deel te maken van de maatschappij. Wij wensen Evelien heel veel succes bij haar nieuwe baan, maar zullen haar wel erg gaan missen op de Linde!

Het jaar 2019-2020 zullen wij niet snel gaan vergeten, want wat was het een bijzondere gebeurtenis en periode voor iedereen. Toch laten we dit jaar niet zomaar voorbij gaan en zullen we het op een een gepaste manier toch feestelijk afsluiten. Dansworkshop, voetbaldarts, blikwerpen op foto's van de docenten,
technische knutsel-opdracht, een eigen gemaakte pannenkoek en tot slot een heerlijk ijsje. Dit mag er allemaal voor zorgen dat we het jaar toch goed en samen afronden en de vakantie in kunnen luiden. 
Hele fijne vakantie allemaal en tot in het nieuwe schooljaar!!!
Team VSO De Linde